drop down meni/menu selekcija

Kontakt:

(+387) 062 298 568

logo dubinskog ciscenja pranja Dubino

Privatnost i politika Dubino web stranice

logo dubinskog ciscenja pranja Dubino

O nama

Dubino je najpouzdanija agencija za čišćenje početa na području Srebrenika koja već uspješno funkcioniše dvije godine i trudi se da usavršava svoje usluge i komunikaciju sa mušterijama.
Tako smo odlučili zbog bolje komunikacije sa našim divnim mušterijama da napravimo web stranicu na kojoj će se nalaziti sve o nama i detaljno opisane naše usluge što nudimo.

Kako koristimo vaše informacije prilikom online narudžbi?


Prilikom online naručivanja Dubino uzima vaše podatke a to je: Ime, Prezime, Kontakt broj, Broj telefona, Poštanski broj, Kućna Adresa, Email adresa
Podatke koje dobijemo kontaktiramo vas na broj a na mail šaljemo potvrdu za dogovoreni termin.

Zašto su nam vaši podatci potrebni?


Mi ne uzimamo vaše podatke koji nama ne trebaju, svaki podatak koji nam date koristimo kako bi vas lakše identifikovali pri pozivu i da bi spriječili lažne ili spam narudžbe, kod narudžbi artikala koriste se za slanje putem pošte.

Gdje vaši podatci idu?


Mi koristimo platformu google formats (googleformats.com) pomoću koje prikupljamo vaše podatke. Svi podatci dolaze u google spreadsheet i ne idu nigdje drugo tako da vaše date informacije idu samo nama.

Tko sve vidi vaše podatke?


Nakon što vaši podatci stignu u google sheets, vidljivi su samo nama i mi čuvamo vaše podatke. Kada poručujete artikle iz našeg shop-a onda vaše podatke dijelimo i sa poštom kako bi dostavili na vašu adresu.

Ukoliko imate još pitanja možete nas kontaktirati na ( Kontaktirajte nas )