drop down meni/menu selekcija

Blog

Zašto ne trebate vi prati namještaj?

Kada ste u poslu dubinskog čišćenja susrećete se sa osobama koje su pokušale da očiste same svoj namještaj sa krpom i kupovinom neke tečnosti. Što zapravo šteti i prlja vaš namještaj još više.


stop čišćenju ciscenju samim kod kuce pozovite profesionalce

Ako ste odlučili da perete svoj namještaj sami bez da zovete profesionalce sa opremom, to ste vjerovatno uradili tako što ste pomoću krpe i tečnosti prešli preko svog namještaja i obrisali prašinu sa polja.
Vi ste vjerovatno uspjeli da obrišete i vaš namještaj izgleda dosta čišće ali ne znate da ste ga zapravo još više zaprljali. Zato što tokom prelaženja ne samo da gurate svu tu zaprljanost u dubinu namještaja što će kroz vrijeme se ukazati i biti u gorem stanju već i kada vi nanosite tečnost na vaš namještaj a ne usisate poslije toga sa vodom, ona stvara još veću zaprljanost tako što svu prašinu u zraku vuče prema sebi koja bi možda otišla negdje drugo on ide direktno na namještaj. Primjetiti ćete kako nakon brisanja kako se još brže zaprlja površina i nakon što vi to uradite par puta više se uopšte neće moći obrisati jer će biti veoma isprljano. Ovako to izgleda na slici:

isprljanost mrtvih stanica kože prikupljanje na površini zaprljanosti

Nakon toliko uloženog vremena, truda i bačenih para na tečnosti vi ćete opet morati pozvati profesionalca sa opremom za dubinsko čišćenje koji će vama srediti namještaj na pravi način. Izbjegavajte ovu grešku i pozovite nas odma na kontakt uštedite sebi vrijeme i trud pa prepustite to nama.