drop down meni/menu selekcija

Kontakt:

(+387) 062 298 568

O nama


Ovdje ćete pročitati sve o nama tko smo mi, naši planovi, gdje radimo, šta koristimo koliko dugo radimo i još dosta toga.
Saznajte o nama kako bi nas bolje upoznali.


Dubino je poslovnica koja se bavi dubinskim čišćenjem automobila i kućnog namještaja kao i prodajom sredstava za dubinsko čišćenje. Počeli smo sa radom 2019 godine i sve do sada uspješno poslujemo i izgradili smo mnoge lojalne mušterije. Naš početak je na području Opštine Srebrenik i ponekad smo radili i gradove u blizini kao što su Lukavac, Gradačac, Gračanica i Tuzla. Godine 2024 širimo svoju uslugu na više gradova kako bi i manje narudžbe mogli da ispunimo za naše mušterije bez naplate prevoza.
Naš Dubino tim pretežno koristi proizvode koje mi pravimo i koje možete naći na Shopu. Kroz naše iskustvo koristili smo razne proizvode koji nisu ispunili naša očekivanja i bilo je potrebno dosta više vremena kao i dosta više truda da bi se postigli željeni rezultati.
Tako da smo počeli praviti svoje kako bi olakšali i sebi tokom rada i ostavili svoje mušterije veoma zadovoljne. Početkom 2024 godine pustili smo svoje proizvode u prodaju i trenutno radimo na povećanju obima posla preko cijele Bosne i Hercegovine. U ponudi za vas imamo Tečnosti koje obuhvataju: šampon za sjedišta, univerzalni čistači, koncentrati itd. Mirisi su najbolji na tržištu zbog kojih smo odlučili pokrenuti prodaju naših sredstava jer su mnogo bili traženi tokom našeg rada kod mušterija, kvalitet i dugotrajnost naših parfema i osvježivača je zadivljujući.
Naše proizvode možete dobiti i po veleprodajnoj cijeni ukoliko se bavite uslugom dubinskog čišćenja i postanete naši partneri ( Za više informacija obratite se na željeni kontakt ).
facebook, instagramu i na webu.