drop down meni/menu selekcija

Blog

Šta je dubinsko čišćenje/pranje?

Ukoliko ste razmišljali da perete svoj namještaj koji je zaprljan nakon duge zime ili neki drugi razlog zaprljanosti, možda ste čuli za dubinsko čišćenje i zapitali se šta je to, zašto je to najbolji način za pranje i jel moguće oprati namještaj bez dubinskog pranja.

slika kauča šta je


Dubinsko čišćenje je tehnika pranja koja postaje sve popularnija čisto zbog svoje efektivnosti. Kada vidite kako namještaj postaje čist poslije pranja kao da je nov, ponovo ćete se zapitati da li bi bacali pare na novi namještaj i nove presvlake samo zato što je prljav ili ćete uraditi dubinsko čišćenje koje daje iste rezultate za dosta manju cijenu.


Dubinsko se radi pomoću usisavača i raznih tečnosti (što zavisi od koga uzimate uslugu) koje rade tako što iz dubine namještaja izvlače sve nečistoće što osiguraje da usisivač uspješno pokupi sve zaprljanosti i ne ostavlja ništa kao što bi bez njihove pomoći.

Za razliku od ručnog pranja koje vi radite tako što na krpu nanosite neku tečnost i brišete svoj namještaj, dubinsko je mašinsko čišćenje i kompletno izvlači sve zaprljanosti iz vašeg namještaja dok vi tokom brisanja gurate sve nečistoće u vaš namještaj što ga čini samo prljavijim i jednom nećete moći da više gurate jer će se nalaziti previše u njemu.


Takođe se radi dubinsko pranje automobila što je potpuno isto kao i sa namještajom, čak kod automobila sjedišta su napravljena od drugog materijala koja se mogu više zaprljati u kratkom periodu. Dubino kod automobila radi tapacirume i plastike sa posebnom pjenom koja kupi svu prašinu i dovodi je na površinu što se jednostavno briše krpom i vaši tapacirumi neće biti oštećeni vodom.